Rusland gaat blockchain-technologie toepassen op het belangrijkste examen

De Russische Federale Dienst voor Toezicht op het gebied van Onderwijs en Wetenschap (Rosobrnadzor) gaat blockchain-technologie implementeren in het belangrijkste examen van het land. Dit rapporteert het grote Russische persbureau TASS op dinsdag 5 februari. Vanaf dit jaar is Rosobrnadzor van plan om blockchain-technologie te implementeren in het Unified State Exam (USE), de belangrijkste vorm van tentamens op universiteiten in Rusland. De aankondiging werd gedaan door het hoofd van de federale dienst, Sergey Kravtsov. Hij zei:
“We hebben ook gesproken over het gebruik van blockchain-technologie in het USE, en dit jaar zal deze technologie worden gebruikt.”
Rusland is momenteel bezig met het opstellen van wetgevingen voor blockchain en cryptocurrencies. Echter is de wet, na zijn eerste lezing in mei 2018, afgewezen en dient hij aangepast te worden. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!