Laatste Bitcoin Nieuws

Coincheck krijgt toestemming van Japanse toezichthouder om te blijven opereren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De financiële toezichthouder van Japan, de Financial Services Agency (FSA), heeft toestemming gegeven aan de cryptocurrency exchange, Coincheck, om in het land te blijven opereren. Cointelegraph Japan rapporteerde dit op vrijdag 11 januari.

De stap is een mijlpaal voor de exchange en voor online broker Monex Group (die Coincheck in april voor een bedrag van $33,5 miljoen kocht).

Coincheck, dat in januari 2018 werd gehackt en $530 miljoen aan tokens verloor, sluit zich nu aan bij het langzaam toenemende aantal officieel gesanctioneerde beurzen voor de Japanse markt.

Sinds de hack hebben ontwikkelaars langzaam functionaliteiten aan gebruikers vrijgegeven en restituties voor de gestolen munten georganiseerd.

Japan is het afgelopen jaar erg druk bezig geweest met cryptocurrencies en hoe zij hier mee om moeten gaan. Daarnaast zijn bedrijven ook druk bezig geweest met de Japanse markt.

Zo heeft Google in september vorig jaar de advertentie ban omgedraaid. In dezelfde maand testte de Japanse stad Tsukuba een pilot om stemmen via de blockchain mogelijk te maken.

Vorige week rapporteerde CryptoBenelux nog dat 4 exchanges zich bij het zelf-regulerende orgaan, genaamd Japan Virtual Currency Exchange Association, hebben gevoegd.

Dit zijn allemaal stappen om de cryptocurrency-markt verder te brengen en om massa-adoptie dichterbij te brengen. Hoe dit zich uiteindelijk allemaal ontwikkeld, is natuurlijk nog afwachten.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN