Crypto

DX Exchange gaat tokenized aandelen aanbieden van o.a. Google, Facebook en Amazon

Estlands digitaal handelsplatform, DX Exchange, zal volgende week tokenized aandelen aanbieden op de Ethereum blockchain. Dit bevestigde het bedrijf in een persbericht op donderdag 3 januari.

DX, dat naar verluidt de eerste beurs is die dergelijke handel aanbiedt in een volledig gereguleerde omgeving in de Europese Unie, zal het Nasdaq Financial Information Exchange (FIX) protocol gaan gebruiken voor hun platform.

Gebruikers kunnen, volgens het persbericht, cryptocurrency tokens kopen die ondersteund worden door aandelen van verschillende grote bedrijven, waaronder Google, Facebook en Amazon.

Volgens het persbericht van het bedrijf kunnen gebruikers van cryptocurrency tokens kopen die worden ondersteund door aandelen in verschillende grote bedrijven, waaronder Google, Facebook en Amazon. De aandelen worden dan, namens de gebruikers, gekocht door MarketPlace Securities LTD., waarmee DX een exclusieve samenwerking mee heeft.

Het bedrijf verklaarde het volgende:

“Digitale aandelen combineren het beste van beide werelden: blockchain-technologie en traditionele aandelen.”

“De digitale aandelen worden 1:1 ondersteund door real-world aandelen die worden verhandeld op conventionele beurzen. Je koopt tokens voor toonaangevende activa waar je in investeert, zoals Google, Amazon, etc. Hierdoor bezit je, als je een token-houder bent, aandelen van het bedrijf.”

Nasdaq heeft zich al toegewijd aan een toekomst met cryptocurrency en blockchain-technologie, met zijn eigen Bitcoin-futures-contracten die, naar verluidt, in de eerste helft van 2019 worden gelanceerd.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN