TRON bereikt 100 miljoen transacties en heeft meer dan 50 DApps

Justin Sun, oprichter van TRON, gaf afgelopen donderdag aan dat het netwerk meer dan 50 gedecentraliseerde applicaties (dApps) ondersteunt en op schema ligt om op korte termijn de 80 dApps te bereiken. De verklaring van Sun komt na een belangrijke mijlpaal die eerder deze maand door het blockchainnetwerk is bereikt. Namelijk het bereiken van 100 miljoen transacties in 173 dagen, met een gemiddelde van 578.034 transacties per dag.

Gebruik van TRON DApps

Eerder zei Martin Köppelmann, de oprichter van Gnosis.ph, dat het gebruik van dApps en het aantal dApps dat met elkaar communiceert een belangrijke referentie is voor het meten van de groeisnelheid van een smart contract protocol. Köppelmann zei: “de cijfers waar wij om geven hebben te maken met het gebruik van gedecentraliseerde applicaties. In het vervolg willen we letten op het aantal dApps die naadloos met elkaar samenwerken en voordelen creëren uit het bestaan op hetzelfde platform”. Evenals Ethereum is TRON een smart contract protocol en de waarde ervan komt van het ecosysteem van dApps en actieve gebruikers. Volgens DappRadar, een platform dat gegevens verstrekt over het dApp-gebruik van grote smart contract protocollen, hebben de drie grootste dApps op TRON gemiddeld 2.300 gebruikers. Dit terwijl TRONbet 2.500 actieve gebruikers heeft en per dag 2 miljoen transacties registreert. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!