Coinbase verplaatst $5 miljard aan crypto

De grote Amerikaanse crypto exchange en wallet, Coinbase, heeft recentelijk de, volgens hen, grootste crypto-transfer gedaan in de geschiedenis van de markt. Dit werd bekendgemaakt in een officiële blogpost van de exchange op 19 december. Volgens de blogpost, werd 8% van alle Ethereum (ETH), 5% van alle Bitcoin (BTC) en 25% van alle Litecoin, samen met nog “veel meer andere activa” verplaatst naar een nieuw cold storage infrastructuur. Dit is volgens de exchange “de grootste crypto-migratie die ooit is vastgelegd.” Coinbase meldde dat zij vorige week een “on-blockchain-migratie voltooide van ongeveer $5 miljard (gebaseerd op de prijs van vorige week) aan cryptocurrencies van Generation Three naar Generation Four, van hun infrastructuur voor cold storage.” De nieuwe infrastructuur, dat gebruikt gaat worden voor al hun cold storages, begint met een “zeer gecontroleerd en geauditeerd key generation proces en gaat verder met een wereldwijd gedistribueerd sleutel opslag- en transactie goedkeuringssysteem.” Activa die in de cold storage van Coinbase zijn geplaatst, zijn volledig offline en zijn niet verbonden met een geautomatiseerd systeem. Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!