NBA Legend Kobe Bryant spreekt op de crypto conferentie van Tron

NBA legende Kobe Bryant zal spreken op de eerste internationale crypto conferentie georganiseerd door Tron, genaamd niTRON 2019. De voormalig Amerikaans basketbalspeler zal worden toegevoegd aan de NBA hall of fame in 2021. Dit na een enorm succesvolle 21-jarige carrière bij de Los Angeles Lakers. In deze tijd won hij ook twee Olympische gouden medailles met het US Men’s Basketball team. Sinds hij gestopt is met basketballen werkt hij aan een aantal mediaprojecten, maar dit is zijn eerste publieke uitstapje naar de crypto wereld. Kobe zijn betrokkenheid kan een boost zijn voor het cryptocurrency ecosysteem, omdat het mogelijk een weg biedt voor wereldwijd een van de meest gerespecteerde sportatleten om crypto te introduceren bij meer dan 14 miljoen Twitter volgers. Sun sprak met de Forbes over Bryant’s aanwezigheid op de conferentie:
“Kobe Bryant is een basketbalgenie. Ik ben een grote fan van Kobe en diep geïnspireerd door zijn carrière. Het is mijn grote eer om Kobe als onze speciale gast te hebben. We kijken uit naar zijn geweldige speeches op de conferentie.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!