Bakkt bevestigt lanceringsdatum

Het digitale platform Bakkt, dat is opgericht door de eigenaar van de New York Stock Exchange (NYSE). Heeft gisteren 20 november in een Medium post bekendgemaakt dat 24 januari 2019 de lancering van het platform zal zijn. Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers klaar zijn om zonder problemen te handelen op Dag 1.  Liet Bakkt via een medium post weten dat “gezien de hoeveelheid interesse in Bakkt en het werk dat nodig is om het platform geheel werkend te hebben”. De onderneming de lancering op 24 januari 2019 heeft gezet. Het medium bericht dat geschreven is door CEO Kelly Loeffler, gaat verder door aan te kondigen dat de onderneming nauw samenwerkt met de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) in de Verenigde Staten. De CFTC zal het “Bakkt™ Bitcoin Daily Futures contract en het Bakkt Warehouse” beoordelen.
“Deze producten vertegenwoordigen een kritische verandering in de evolutie van crypto-markten naar meer toegankelijke, bruikbaar en gereguleerde instrumenten”.
De Intercontinental Exchange (ICE), beheerder van 23 toonaangevende internationale exchanges, waaronder de NYSE, maakte de oprichting van Bakkt bekend in augustus 2018. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!