TRON lanceert Accelerator programma

TRON (TRX), het gedecentraliseerde internetproject, lanceert een versnellingsprogramma van $1 miljoen om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van DApps en producten volgens het TRON protocol. Het initiatief is bedoeld om acceptatie van blockchain technologie door consumenten door het ecosysteem van TRON mogelijk te maken. Voornamelijk na de recente overname van de peer-to-peer bestandsdelingsservice BitTorrent, Project Atlas en de betalingsservice Poppy-app. Het protocol van TRX verwerkt momenteel meer dan een miljoen transacties en 600.000 wallets. Het bedrijf zal naar verluidt inzendingen voor zijn programma aannemen tot en met december. De uiteindelijke winnaars worden op de eerste internationale conferentie van TRON in januari bekendgemaakt. TRX en China’s grootste zoekmachine Baidu hebben in oktober bekendgemaakt dat zij zullen samenwerken op het gebied van cloud computing. De samenwerking tussen de twee ondernemingen blijft gericht op de aankoop en het gebruik van de elementaire cloud computing-bronnen van Baidu, in plaats van een verbinding te zijn ‘op blockchain-bedrijfsniveau’. In oktober claimde Justin Sun, de CEO van TRX, dat de update genaamd Odyssey 3.1, Ethereum op snelheid en EOS op kosten zou overwinnen. De aanpassingen omvatten de lancering van de TRON Virtual Machine, waarmee ontwikkelaars smart contracts kunnen uittesten voordat ze worden overgedragen aan het TRON Mainnet. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!