Coinbase lanceert het volledig traden van Basic Attention Token

Coinbase, de Amerikaanse cryptocurrency exchange en wallet provider heeft de volledige handel van de Basic Attention Token (BAT) op Coinbase.com aangekondigd, Dit werd gemeld in een blogpost die op 8 november openbaar is gemaakt. Volgens de aankondiging kunnen de klanten van Coinbase nu BAT kopen, verkopen, verzenden, ontvangen of opslaan samen met andere digitale valuta’s die op het platform worden ondersteund. Coinbase heeft vorige week aangekondigd dat het is begonnen met accepteren van inkomende overdrachten van BAT op Coinbase Pro. Er werd ook aangegeven dat het traden met BAT pas mogelijk is, zodra de munt voldoende liquiditeit heeft opgebouwd. De exchange bepaalde dat BAT vier listing stages zou ondergaan, inclusief ’transfer-only’, waarbij gebruikers BAT kunnen verplaatsen naar Coinbase Pro-accounts, ‘Post-only’, waarmee klanten limietorders kunnen plaatsen, ‘Limit-only’, waarbij limietorders beginnen te matchen en de laatste fase ‘volledige trading’, die volledige toegang geeft tot trading mogelijkheden, waaronder limiet-, market- en stoporders. Na de vorige bekendmaking schoot de prijs van de BAT omhoog en steeg met meer dan 20 procent op de dag. Alleen dit keer was het niet het geval en had de prijs van de altcoin een veel meer terughoudende reactie. In oktober voegde Coinbase ondersteuning toe voor 0x (ZRX), waarmee het de eerste ERC-20-token is die beschikbaar is voor handel op het platform. In dezelfde maand lanceerde de beurs ook de eerste US dollar stablecoin op het platform, USDC, in samenwerking met Blockchain-powered payments technology company Circle. Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!