IOTA nu op te slaan op je Ledger Wallet

Mensen die de munt IOTA bezitten, kunnen hun munten (MIOTA) nu opslaan op hun Ledger Nano S. Volgens een release op hun eigen blog, worden de Ledger hardware wallets geïntegreerd met de IOTA Trinity en Romeo Wallets. Eric Larchevêque, CEO van Ledger, vertelde het volgende in IOTA’s blog release: “het leveren van het hoogste niveau van beveiliging en kwaliteit is een belangrijke focus bij zowel Ledger als IOTA” IOTA streeft naar schaalbaarheid en gratis transacties, evenals naar het gebruik van Internet of Things (IoT). MIOTA is ook een top twintig cryptocurrency uitgedrukt in marktkapitalisatie, via coinmarketcap.com. In juli zijn ze gaan samenwerken met Fujitsu, een in Tokio gevestigd multinationaal IT-apparatuur bedrijf. IOTA maakte in juni ook een opvallende listing bekend op Bitfinex.

IOTA Tech

IOTA draait op een technologie genaamd ‘Tangle’, wat anders is dan blockchain. De cryptocurrency legt de technologie achter de Tangle in een aparte blogpost uit. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!