VeChain tekent MoU voor blockchain ontwikkeling met Cyprus

VeChain Foundation, de nationale investeringspartner van de Republiek Cyprus (Invest Cyprus) en de Amerikaanse blockchain-startup CREAM, hebben een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend. Dit meldde een nieuwsbericht op 26 oktober. Een memorandum van overeenstemming is een bewijs waarin twee of meer partijen hun gezamenlijke plannen afspreken. De partijen zullen volgens de MoU werken aan een aantal nationale investeringsstrategieën, die gebaseerd zijn op blockchain aangedreven economieën en helpen bij het promoten van blockchain technologie. De focust ligt hierbij voornamelijk in de financiële dienstverlening. Het akkoord heeft ook als doel om de overheidsbeleid in de blockchain industrie te informeren, naast het faciliteren van de economische ontwikkeling op Cyprus. De voorgestelde vernieuwingen zullen voldoen aan regelgevende procedures zoals de antiwitwaswet, Know Your Customer (KYC) voorwaarden, E.U. wet en andere reglementen. Om de voorgenomen doelstellingen te verwezenlijken, hebben VeChain en CREAM een joint venture in Cyprus gevonden die zal assisteren bij de ontwikkeling en implementatie van blockchain oplossingen. Voorzitter van Invest Cyprus, Michalis P. Michael,  voegde hieraan toe:
“We investeren in de ontwikkeling van de FinTech en blockchain branche. Daarnaast willen we op de voorgrond werken, zodat we investeringen en economische ontwikkelingen kunnen faciliteren in Cyprus.”
Ben je benieuwd naar het laatste cryptonieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kan ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!