Gerucht: Bakkt krijgt volgende week goedkeuring

Het crypto platform van ICE, genaamd Bakkt, zou volgende week goedkeuring kunnen krijgen van Amerikaanse toezichthouders voor hun eigen fysiek afgewikkelde futures contracten. Dit zegt een anonieme bron tegen The Block op donderdag 25 oktober. Bakkt, dat een gereguleerd ecosysteem wenst te creëren voor institutionele beleggers, had eerder al bevestigd dat het van plan was om zijn futures product te lanceren op 12 december. Als de Amerikaanse toezichthouders het project een groen licht geven, start Bakkt al met hun Bitcoin/USD futures contracten in de eerste week van november. De bron van dit gerucht wenst graag anoniem te blijven, echter zegt het “directe kennis van de situatie” te hebben. Verder vertelde de bron ook dat DV Trading in Chicago het product van Bakkt zal gaan verhandelen. Of deze bron uiteindelijk het bij het rechte eind heeft, moet nog blijken. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!