Coinbase opent kantoor in Ierland

Cryptocurrency Exchange Coinbase heeft een nieuw kantoor geopend in Dublin. De uitbreiding naar Ierland gaat duidelijk samen met de voorbereiding op de mogelijke uitkomsten van de Brexit. Dit meldde een topmanager van Coinbase. Op maandag werd een aankondiging gedaan door de in San Francisco gevestigde crypto exchange Coinbase. Dublin was een ”duidelijk keuze” voor onze uitbreiding. Het nieuwe pand in Dublin is een compliment voor alle werkzaamheden die zijn verricht binnen Coinbase in Londen, de basis voor alle EU-activiteiten. Michael D’Arcy, de Ierse minister voor financiële diensten en verzekeringen, zei het volgende:
“Ik ben erg blij dat Coinbase een pand in Dublin opent. Dit besluit onderstreept het volledige aanbod en de aantrekkelijkheid van Ierland voor financiële diensten. “
Coinbase voegt eraan toe dat het ‘allerlei plekken in de EU heeft bekeken’ voor potentiële bestemmingen in Europese landen in een periode waarin Groot-Brittannië zijn vertrek uit het Europese blok groot dreigt te worden. Het bedrijf meldde dat het plan vooral belangrijk is, omdat leden van Coinbase in de Europese Unie “in 2017 sneller groeiden dan welke andere markt dan ook.” Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!