TRON gaat wellicht samenwerken met ‘China’s Google’ Baidu

Het team van TRON (TRX) is naar verluidt een samenwerking gestart met China’s grootste internet zoekmachine Baidu. Nieuwssite Coinness meldde dit in een tweet donderdag 11 oktober. Echter hebben geen van beide bedrijven dit nog bevestigd. Zonder de details van de partnerschap te vermelden, heeft Coinness beweerd dat de deal tussen TRON en de internetgigant Baidu van China “officieel” bekend gemaakt zal worden door de cloudopslagdienst Baidu Cloud. Ook verklaren ze dat TRON exclusief het partnerschap in privé gesprekken met hen heeft bevestigd. Justin Sun, CEO van TRON, heeft recentelijk op Twitter een geheim partnerschap gesuggereerd met een ‘industriegigant’ waar de waarde van het bedrijf is geschat op ’tientallen miljarden dollars’. Dit meldde hij in een tweet op vrijdag 12 oktober.
“Eindelijk, de eerste keer dat we een samenwerking aangaan met een industrie gigant waarvan de waarde is geschat op tientallen miljarden USD. Raad de naam.”
Eind september maakte TRON details bekend over zijn samenwerking met een populaire torrent site genaamd BitTorrent. Een partnerschap tussen de twee ondernemingen die “Project Atlas” zal gaan heten. Gebruikers van de torrent site zullen naar verluidt beloningen in TRON ontvangen voor het seeden van torrent bestanden. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!