Bakkt

Gerucht: Bakkt trekt oud Coinbase hoofd aan

Adam White, voormalig hoofd van de institutionele groep bij Coinbase, gaat zich volgens geruchten bij Bakkt voegen.

De nieuwe aanwinst van Bakkt werd geopenbaard door anonieme bronnen die op de hoogte waren van de kwestie en dit werd gerapporteerd door The Block op 12 oktober.

White heeft begin oktober Coinbase verlaten, echter gaf hij geen commentaar over de precieze reden van zijn vertrek. Volgens de bron van The Block heeft Bakkt nu White aangenomen als Chief Operating Officer. White werkte bijna vijf jaar voor Coinbase en was de vijfde medewerker die zich bij het bedrijf voegde op het moment dat het zich nog verzamelde in een appartement met één slaapkamer.

Bakkt werd voor het eerst aangekondigd in augustus door de Intercontinental Exchange, die ook de exploitant is van de New York Stock Exchange (NYSE). Het is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en Starbucks.

Coinbase, die volgens sommige rapporten onlangs werd gewaardeerd op $8 miljard, heeft de afgelopen maanden een aantal “grote” namen aangetrokken. In oktober trok Coinbase bijvoorbeeld Chris Dodds (een bestuurslid van de Charles Schwab-bank) aan en in september huurde het Fannie Mae’s voormalige General Counsel Brian Brooks in als de nieuwe Chief Legal Officer. Bovendien voegde deze zomer, een voormalig Amazon Web Services (AWS) en Microsoft-medewerker, Tim Wagner zich bij Coinbase als vice-president (VP) van engineering.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN