Roger Ver: Bitcoin.com lanceert wellicht eigen crypto exchange

Servicebedrijf Bitcoin.com, is van plan een crypto exchange te kopen of er zelf één op te richten. Dit meldde Bloomberg 9 oktober in een interview met CEO Roger Ver van het bedrijf. Het crypto handelsplatform zal volgens Ver worden geplaatst op de Bitcoin.com website. Het platform zal naar verwachting een grote hoeveelheid verkeer genereren door verschillende diensten zoals transacties en nieuws. Ver gaf aan dat het nieuwe platform iedere dag “duizenden of tienduizenden nieuwe leden zal krijgen” via Bitcoin.com. Ver gaf aan dat hij overweegt om een compagnon erbij te nemen die kan helpen om een eigen exchange te bouwen. Hij zei:
“Als we het zelf bouwen, dan kunnen we het echt, voor heel goedkoop doen. Daarnaast kunnen we precies bouwen wat we zelf willen”.
De Bitcoin investeerder en Bitcoin Cash aanhanger maakte ook bekend dat het nieuwe platform Bitcoin Cash als basisvaluta gaat gebruiken. Dit zal de acceptatie van de digitale valuta mogelijk stimuleren. Ver heeft meerdere keren openlijk vertelt dat BCH meer past bij het doel van Satoshi Nakamoto en een veel betere munt is dan Bitcoin. Dit twitterde hij op 9 oktober: Tijdens een speech op 5 oktober bij de Delta Summit Malta verklaarde Ver dat de leidende cryptocurrency ‘niet langer geschikt is als geld’. Daarmee hamerde hij op het feit dat digitale munten het enige middel is dat de wereld naar economische vrijheid kan leiden. Daarnaast voegde hij toe ”Ik zal nooit opgeven totdat dit doel is bereikt met cryptocurrency”. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!