Rapport: tegen 2025 zal Blockchain in de fabrikantensector $500 miljoen waard zijn

Een nieuw verslag van het technologie onderzoeksbureau ReportLinker laat zien dat blockchain-technologie in de Amerikaanse industriebranche naar verwachting sterk zal groeien van 2020-2025. Blockchain zal volgens het onderzoek in de fabrikantensector tegen 2020 naar verwachting $30 miljoen waard zijn. Daarnaast is  de verwachting dat de markt tegen 2025 zal stijgen tot maar liefst $566 miljoen. Volgens het verslag zal blockchain bedrijfsprocessen vereenvoudigen en transparantie bieden, waarbij tussenpersonen in de logistiek en transportketen worden uitgeschakeld. Verschillende onderdelen worden door de schrijvers benoemd die de groei zullen stimuleren. Het belangrijkste is de groei van blockchain-as-a-service (BaaS) oplossingen voor bedrijven en enorme stijgingen van risicokapitaalinvesteringen en Initial Coin Offerings (ICO). In het verslag wordt daarentegen verklaard dat onzekere regelgevingen en het ontbreken van een reeks richtlijnen de groei van de blockchain in de fabrikantensector tegenhouden. De MAPI Foundation, die onderzoeken en beleidsaanbevelingen doet met betrekking tot de omstandigheden in de Amerikaanse fabrikantensector. Meldde begin maart dat de productie van de fabrikanten met ingang van januari 2018 4,7 procent lager was dan in december 2007. MAPI voorspelt dat ongeacht de terugval na de recessie van 2008, de Amerikaanse fabrikantensector alle verloren productie tegen april 2019 geheel zal terugwinnen. De stichting voorspelde een gemiddelde groeisnelheid van 2,8 procent voor de productie van Amerikaanse fabrikanten vanaf 2018-2021. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!