BitMEX benoemt Hong Kong veteraan Regulator als COO

BitMEX, De grote crypto handelsplatform, heeft een Hong Kong veteraan regulator aangesteld als chief operating officer (COO), Dit meldde de Engelstalige krant van Hong Kong, de South China Morning Post (SCMP) 2 oktober. BitMEX werd opgericht in 2014 en heeft dagelijks bijna een trading volume van $1,8 miljard, waardoor het wereldwijd een van de grootste crypto exchanges is. Zoals de SCMP meldt, heeft BitMEX Angelina Kwan aangesteld om onmiddellijk COO te worden. Kwan is naar verluidt een gecertificeerde accountant en werkte als managing director en verantwoordelijke van de naleving van de regelgeving voor Hong Kong Exchanges en Clearing (HKEX). Dit werk heeft ze voor bijna drie jaar gedaan. Naar verluidt werkte zij eerder voor handhaving en markttoezicht en als onderdeel van haar functie als directeur van de Securities and Futures Commission van Hongkong. Kwan heeft naar verluidt ook gewerkt bij makelaarsbedrijven waaronder CLSA en Reorient. Ze voegde toe:
“Ik hoop dat mijn eerdere ervaring zal bijdragen bij het opbouwen van een constructieve dialoog met verschillende regelgevende instellingen wereldwijd, om de ontwikkeling van regelgeving in de Amarkt te verbeteren”.
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!