NEO lanceert Vulnerability Bounty programma

NEO, een blockchain-platform voor smart contracts, heeft een Vulnerability Bounty-programma gelanceerd. Dit met als doel om beveiligingsdeskundigen een kanaal te bieden om deel te nemen aan het ontwikkelings-ecosysteem van NEO waarmee je bounty rewards kunt verdienen. NEO wordt gezien als het Ethereum van China, Volgens de mededeling is het programma gemaakt om problemen te vinden met betrekking tot de “stabiliteit en beveiliging van ontwerp en implementatie.

In aanmerking komende projecten

Bij beveiligingslekken moet ten minste een van de volgende projecten in aanmerking komen om in aanmerking te komen voor beloningen:
  • neo
  • neo-vm
  • neo-compiler
  • neo-cli
  • neo-gui
  • neo-devpack-dotnet
  • neo-plugins

Beloningen

De beloningen zullen in NEO worden uitbetaald en zijn gebaseerd op risicobeoordelingen uitgevoerd door NEO R&D met behulp van de OWASP risicoclassificatie-methode. De bounty-beloningen zijn als volgt, Kritiek: tot $10.000 – bijv. problemen die leiden tot ernstig vermogensverlies Hoog: tot $5000 – bijv. problemen leiden tot een totale netwerkstoring Gemiddeld: tot $2000 – bijv. problemen die een mislukte node veroorzaken Laag: tot $500 – b.v. andere geldige problemen De aankondiging komt slechts een week nadat NEO een creatieve ontwerpwedstrijd heeft gelanceerd, waarbij ontwerpers worden aangemoedigd met $30.000 aan beloningen om de website en het pictogram van het project te vernieuwen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!