Crypto

Tim Draper blijft bij zijn voorspelling van $250.000 Bitcoin voor 2022

Tech miljardair, Tim Draper, staat nog steeds achter zijn waarde voorspelling met betrekking tot bitcoin. Hij voorspelde dat de digitale valuta, voor 2022, een waarde zal hebben van $250.000. Hier blijft hij achter staan, ondanks de bear markt waarin we ons momenteel bevinden.

Tim Draper zei,  tijdens de Crypto Finance Conference in 2018 in Zwitserland:

“Dit gaat zo groot worden, dus als je een dip in de prijzen ziet, zorg dan dat je koopt”.”Misschien zal het verder zakken, maar mensen, ik maakte die voorspelling en ik blijf erbij. $250.000 voor het einde van 2022.”

In april 2018 haalde Draper talloze krantenkoppen na zijn moedige voorspelling dat bitcoin voor 2022 zou stijgen tot $250.000, en er is niets gebeurd om zijn kijk hierop te veranderen.

“Ze zullen denken dat je gek bent, maar geloof het,” zei hij. “Het gebeurt en het zal geweldig zijn!”

Draper heeft een indrukwekkende staat van dienst met het voorspellen van bitcoin-prijsbewegingen, dus het is moeilijk om elke voorspelling die hij maakt te verwerpen. In 2015 voorspelde hij nauwkeurig dat bitcoin, tegen het einde van 2017, 10.000 dollar zou behalen en we weten allemaal hoe dat afgelopen is.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN