Elon Musk wordt geholpen door Dogecoin Founder

Iedereen met een voorliefde voor technologie is bekend met de naam Elon Musk. Elon is de oprichter van SpaceX en de CEO van Tesla. Daarnaast is Elon ook mede-oprichter van PayPal. De laatste tijd is genie het doelwit geweest van een ander stukje technologie, namelijk een Twitter bot. Deze Twitter bot imiteerde Elon en wist Ethereum los te kweken bij mensen. De bot plaatste berichten, in de naam van Elon, en vroeg fans om Ethereum naar een bepaald adres te sturen en ze zouden het tienvoudige terugkrijgen.

Jackson Palmer to the rescue

Op een gegeven moment zag Elon Musk geen uitweg meer en heeft hij de hulp inroepen van één van de meest briljante mensen in het coderingsspel, namelijk de oprichter van Dogecoin Jackson Palmer. Palmer is geen vreemde met betrekking tot twitter-bots. Dit omdat hij zelf ooit een doelwit was. Hij heeft echter toevallig een manier gevonden om de valse profielen te blokkeren en te rapporteren, zodat Twitter ze vervolgens kan verwijderen.

De oplossing

In een tweet naar Palmer vroeg Elon om hulp. Palmer reageerde en deed Elon een aanbod. Palmer gaf aan dat hij hem een script zou kunnen toesturen dat het probleem voor eens en altijd zou kunnen oplossen. In een verklaring zei Palmer dat hij het script al een paar maanden had gebruikt, en alles werkte goed. Het duurde niet lang voordat Elon contact opnam met Palmer. Palmer stuurde Elon een link naar zijn GitHub waar hij het script bewaart. Hoewel Elon nog moet reageren om Palmer en zijn fans te laten weten of hij het script al heeft uitgevoerd en of het heeft gewerkt, is de verwachting dat het net zo werkt als voor Palmer.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!