IAMAC en SSE kondigen hun partnership aan

Insurance Asset Management Association of China (IAMAC) en Shanghai Stock Exchange (SSE) kondigen een partnership aan met betrekking tot het verbeteren van de verzekerings- en pensioensector. Dit gaan zij realiseren door gebruik te maken van blockchain-technologie. de krant, China Securities Journal, rapporteert dit op maandag 20 augustus.

China Securities Journal schreef dat de SSE, de vierde grootste beurs van de wereld, werd vergezeld door verschillende grote spelers in de verzekeringssector, waaronder de IAMAC, Changjiang Pension Insurance Company, Tokyo Maritime Sunshine en anderen. Het doel van de nieuwe groep is “het creëren van een nieuwe, zeer efficiënte, goedkope en veiligere verzekeringssector” door het gebruik van blockchain-technologie. Het artikel verduidelijkt:

“De digitale transformatie van verzekeringen zal het mogelijk maken om een blockchain-dienstenplatform te bouwen om het probleem van bedrijfsinnovatie op te lossen. Met handige en efficiënte applicatie-ontwikkelingen, flexibele implementatie en visuele monitoring- en bedieningsplatform.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!