Tube8 gaat bezoekers belonen als zij content bekijken

De porno website Tube8 heeft plannen om een platform te creëren voor gebruikers om crypto-tokens te verdienen terwijl ze naar Tube8-video’s kijken, volgens Hard Fork.

De streamingwebsite voor adult entertainment en dochteronderneming van Pornhub kondigden een partnerschap aan met Vice Industry Token (VIT). Vice Industry Token zal een tokenized-platform voor de 10 miljoen gebruikers en 150 miljoen maandelijkse websitebezoekers voor Tube8 zal ontwikkelen. Het nieuwe systeem zal naar verluidt tegen het einde van het jaar worden geïmplementeerd.

Zoals Robin Turner, de woordvoerder van Tube8, tegen Hard Fork zei, geeft het platform gebruikers de kans om “betaald te worden om onze gratis inhoud te consumeren”, in plaats van dat gebruikers geld moeten verspillen om content te consumeren, wat sommige sites vereisen. ” Hij vervolgt:

“Gezien de populariteit van cryptocurrencies op dit moment, was het een logische stap om gebruikers te betalen voor het kijken naar en het gebruiken van onze video’s. We waarderen hun bezoeken en we willen ze terug laten komen voor meer! “

Volgens Turner is Tube8 van mening dat dit nieuwe model voor gebruikersbetrokkenheid dat gebruikers in staat stelt om vice-tokens te verdienen voor een verschuiving zal zorgen in hoe mensen adult entertainment gebruiken. Deze strategie is ontworpen om kijkers aan te trekken naar hun site, zoals Turner aan Hard Fork uitlegt:

“Waar gebruikers normaal gesproken niet inloggen, een paar videos kijken en weggaan, stimuleert VIT hen om een ​​account aan te maken en interactie te hebben met de content om Vice Tokens te genereren.”

Zoals met veel platforms, kunnen er schaalproblemen optreden bij de plannen van Tube8. VIT is een ERC20-token op basis van de Ethereum-blockchain, die momenteel ongeveer 15 transacties per seconde aankan. Met het huidige aantal dagelijkse bezoekers, zou de enige manier om de site te tokeniseren zonder de Cte verstoren, zijn om het beloningssysteem op een gecentraliseerde server uit te voeren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!