Verdien gratis AiBB tokens op earndrop.io

Earndrop lists AiBB!

Onze partner Earndrop is trots om te vermelden een nieuwe listing op het Earndrop platform gelanceerd te hebben. Het Earndrop team werkt hard om het platform continu te verbeteren, jullie feedback is enorm waardevol voor ze! Meer listings op Earndrop helpt zeker om het platform te verbeteren en daarom;

Ontmoet AiBB

AiBB is een artificial intelligence assistent applicate die verschillende blockchain networks, smart contracts en nog veel meer andere dingen aanbiedt. Op dit moment bezit maar een klein percentage van de bevolking cryptocurrency. Niet omdat ze het niet willen, maar omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen, wie ze kunnen vertrouwen, hoe ze een trade moeten maken, of zelfs hoe ze cryptocurrency moeten kopen.

De cryptocurrency markt is de laatste jaren exponentieel gegroeid. ‘’AiBB faciliteert nog meer groei in de cryptocurrency markt, door relevante trading data, nieuws, beveiliging en publieke educatie bij elkaar te brengen.’’

Hun applicatie biedt een Ai assistant aan die taken of trades kan verrichten, De applicatie biedt een portfolio en trading aan. Het biedt identiteit authenticatie aan zodat je maar éénmalig KYC hoeft te verrichten en daarna in staat bent om je op verschillende exchanges te melden.

Lees meer over AiBB op: https://aibb.io/

Earndrop

AiBB en Earndrop hebben beide de visie om de adoptie van blockchain technologie en cryptocurrency te stimuleren. We kijken ernaar uit jullie nieuwe activiteiten aan te bieden, waaronder een Telegram activity streak! Deze activiteit beloont je voor het actief zijn in de community.

Je kunt de campagne vinden en starten met het verdienen van AiBB tokens door hier te klikken!

Telegram Message Streak

Naast deze geweldige nieuwe listing hebben de developers hard gewerkt aan het implementeren van een nieuwe feature op het Earndrop platform. AiBB is het eerste project die deze nieuwe ‘Telegram Message Streak’ activiteit op Earndrop aanbiedt.

Earnrop is erop gefocust om actieve en groeiende communities te creëren. De Telegram Message Streak zal helpen om activiteit in de community te stimuleren door je te belonden met tokens voor het opbouwen van een ‘message streak’ in de community channel. Voorwaarden verschillen per campagne, hoe dan ook bouwt de streak zich op wanneer je iedere dag actief bent in de Telegram Community Channels.

Nog geen lid?
Registreer je nu door op de onderstaande knop te klikken om te starten met het verdienen van cryptocurrency. Je kunt hier een gedetailleerdere (Engels) post vinden om je profiel correct op te zetten.

Dus waar wacht je op? Start nu met het verdienen van AiBB Tokens!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!