Deze drie altcoins staan op het punt massale adoptie te bereiken, aldus Austin Arnold

De bekende cryptocurrency-analist Austin Arnold heeft in een recente video een lijst met drie altcoins onthuld die, volgens hem, op het punt staan om massale adoptie te bereiken.

Cardano (ADA)

De eerste munt die Arnold benadrukte is de Ethereum-concurrent Cardano (ADA). De analist merkte op dat het team achter Cardano, Input Output Hong Kong (IOHK), van plan is om zijn gedecentraliseerde identiteitsoplossing Atala PRISM naar 3.500 scholen in Ethiopië te brengen, waardoor het identificatieproces voor vijf miljoen studenten soepeler verloopt.

In Tanzania werkt Cardano ook samen met World Mobile Group om 100.000 mensen op het platteland digitale toegang te geven tot mobiel internet, digitale identiteit en financiële oplossingen.

Arnold is onder de indruk van de verreikende plannen van het team, en voegde eraan toe dat naarmate het Cardano-netwerk zich over de hele wereld uitbreidt, het dichter bij massale acceptatie komt.

Benchmark Protocol (MARK)

De volgende op de lijst van analisten is het rebase-token Benchmark Protocol (MARK). Een rebase-token is bedoeld als een niet-gecorreleerd activum met een elastische voorziening. De MARK-token zal in de loop van de tijd waarschijnlijk op dezelfde prijs blijven, maar het aantal tokens dat in omloop is, fluctueert constant. Arnold benadrukte dat MARK een troef is die stabiliteit biedt in perioden van hoge volatiliteit, aangezien het functioneert als een elastisch afdekkingsinstrument. Hij zei het volgende:

“Benchmark zegt dat als de wereld kapot gaat, we liquiditeit nodig hebben. En we hebben liquiditeit nodig van iets dat echt niet-gecorreleerd is. De DeFi-ruimte (gedecentraliseerde finance) heeft een onderpandhulpprogramma nodig dat zijn doeltreffendheid behoudt en de inherente basisliquiditeit verhoogt tijdens perioden van hoge volatiliteit.”

Benchmark rolt binnenkort officieel zijn peer-to-peer-marktplaats op Ethereum en Binance uit, waarbij populaire activa zoals PancakeSwap (CAKE) en Chainlink (LINK) op de witte lijst zal plaatsen. Bovendien biedt Benchmark houders de mogelijkheid om inkomsten te verdienen op zijn The Press-platform, waar gebruikers 200% of 300% jaarlijkse procentuele opbrengst (APY) kunnen verdienen.

ProBit

De laatste altcoin die volgens Arnold levens kan veranderen, is Chainlink (LINK), omdat het een samenwerking aangaat met het UNICEF Innovation Fund om blockchain-toepassingen in opkomende markten te ondersteunen. De aankondiging vanuit Chainlink luidde als volgt:

“Als onderdeel van het bevorderen van dit initiatief, zijn we verheugd om een ​​subsidie ​​toe te kennen ter ondersteuning van het UNICEF Innovation Fund, een gepoold fonds dat is ontworpen om startups te financieren die open-source technologie in een vroeg stadium bouwen die de belangrijkste mondiale uitdagingen aanpakt; en het UNICEF CryptoFund, een nieuw financieel voertuig waarmee UNICEF cryptocurrency kan ontvangen, vasthouden en uitbetalen.”

Als gevolg hiervan denkt de analist dat het letterlijk levens zal veranderen en tevens de kans op massale adoptie voor Chainlink zal vergroten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!