Analist update zijn voorspellingen voor 4 altcoins

Een nauw gevolgde analist heeft onlangs zijn voorspellingen bijgewerkt van verschillende altcoins die hij volgt. Zo gaf de pseudonieme analist Altcoin Sherpa aan dat hij bearish is over Worldcoin (WLD), een op kunstmatige intelligentie gebaseerd cryptoproject dat iris-scantechnologie gebruikt.

Volgens de handelaar zal WLD waarschijnlijk getuige zijn van een devaluatie van bijna 40% ten opzichte van de huidige prijzen, op zijn minst na het verliezen van het 0,618 Fibonacci-niveau. Hij tweette het volgende:

“WLD: koop dit ding pas voor lage $1s en zelfs dan is het gewoon een koop voor een snelle bounce, niets anders. DIT IS GEEN INVESTERING OP LANGE TERMIJN.”

De cryptostrateeg ging verder met het analyseren van het smart contractplatform Solana (SOL). Altcoin Sherpa gaf aan dat SOL zich momenteel in een interessegebied bevindt, aangezien het dicht bij zijn 200-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) zweeft. Hij plaatste:

“SOL: Het is te moeilijk om te zeggen welke gebieden aan de linkerkant belangrijk zijn, dus je kunt 200 dagen EMA gebruiken als samenvloeiing van je niveaus. Dit is momenteel waarschijnlijk een interessegebied en ik denk dat Solana het goed zal doen in de bullmarkt. Geen slecht idee om gewoon wat te kopen en te verzamelen.”

De volgende op de lijst van de analist is Maker (MKR), een token dat de stablecoin Dai (DAI) ondersteunt. Altcoin Sherpa zei dat hij de altcoin net boven het 0,50 Fibonacci-retracementniveau wil verzamelen. Hij zei het onderstaande:

“MKR: Mijn favoriete setup, de Fib .50 retrace. Op zoek naar ongeveer $1000; psychologisch en zou dicht bij deze sleutelniveaus moeten liggen. Het is nog niet duidelijk of dit voorbij is of niet, maar ik denk dat het een goede koop zal zijn.”

De laatste altcoin op de radar van de handelaar is Rollbit Coin (RLB), de native asset van het cryptocasino en uitwisselingsplatform Rollbit. Volgens Altcoin Sherpa lijkt RLB klaar om helemaal omhoog te gaan naar zijn onmiddellijke weerstand op $0,126. Hij sloot af met:

“RLB: Hier 50% korting nemen, zal de winst hoger maken en ook hier een runner op achterlaten. Ondanks alle FUD (angst, onzekerheid en twijfel) vind ik het nog steeds een $ printer.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!