Deze crypto’s maken grote kans om geïmplementeerd te worden op Twitter

Crypto’s zijn overduidelijk in opkomst, en steeds meer bedrijven besluiten om de ontluikende activaklasse te accepteren. Met Elon Musk aan het roer van Twitter, die bekend staat als een groot voorstander van Dogecoin (DOGE), lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Twitter ook besluit om cryptocurrency-betalingen te accepteren, aldus verschillende commentatoren.

In het licht van deze speculatie wordt het belangrijk om te evalueren welke cryptocurrencies het potentieel hebben om in het betalingssysteem van Twitter te worden opgenomen. Rapporten suggereren dat Musk wil dat gebruikers gaan betalen voor toegang tot het platform. Het zou dus goed kunnen dat dit met crypto betaald kan gaan worden.

Crypto betalingen op Twitter is bijna zeker?

Hoewel gemeld wordt dat een meerderheid van de Twitter-gebruikers niet bereid is om over te stappen op een op abonnementen gebaseerde dienst, zou het wel een enorme game changer kunnen zijn. Deskundigen geloven dat het op abonnementen gebaseerde bedrijfsmodel niet alleen de inkomsten van Twitter zou helpen, maar ook de kwaliteit van de content kunnen vergroten.

Vóór de overname van Twitter was Musk zeer uitgesproken over de noodzaak om de trolls, spamaccounts en bots van het platform uit te roeien. In feite zei Musk onlangs dat hij wil dat Twitter een betrouwbaarder platform wordt.

Top cryptocurrencies die Twitter zal gaan accepteren

Crypto’s zoals Binance’s stablecoin BUSD, Dogecoin (DOGE), en Bitcoin (BTC) zouden allemaal mogelijk kunnen profiteren van een Twitter integratie van cryptobetalingen. Ran Neuner, een cryptocurrency influencer gelooft dat als de stap doorgaat, veel verschillende soorten crypto een toename zouden zien. Vooral DOGE heeft veel steun gekregen van Elon Musk, dus het ligt voor de hand dat het een van de eerste munten zou zijn op het platform.

De influencer vervolgde met stellen dat het platform ook BUSD zal integreren, vooral vanwege het feit dat Binance één van de grootste investeerders in de overname van Elon Musk van Twitter was. Hij zei het volgende:

“Ik vermoed dat Twitter binnenkort blockchain-betalingen tussen gebruikers zal lanceren. Ik kan me voorstellen dat de opties zijn: Bitcoin (geen uitleg nodig), DOGE, vanwege de liefde van Elon Musk voor de trol, en BUSD, omdat Binance een van de grootste investeerders was.”

Neuner gelooft echter ook dat het sociale media platform in de nabije toekomst cryptocurrency betalingen tussen gebruikers zou kunnen introduceren. De bovengenoemde crypto’s zouden enkele van de eerste digitale munten kunnen zijn die worden overwogen, vervolgde hij.

Naast deze cryptocurrencies zou Twitter kunnen overwegen Ethereum (ETH) en Shiba Inu (SHIB) toe te voegen, vanwege hoe populair de projecten zijn, echter wordt de laatstgenoemde vaak gezien als een groot concurrent van DOGE.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!