Altcoins

Deze 9 cryptocurrencies moet je in je portfolio hebben, aldus analist

De veelgevolgde crypto-handelaar en de gastheer van Altcoin Daily, Aaron Arnold, heeft in een recente video zijn advies gegeven over een ‘ideale portfolio’. Hij identificeerde negen cryptocurrencies die, volgens hem, in de komende vijf jaar flink zouden kunnen stijgen, terwijl hij ook rekening hield met een goede risicobalans.

Hij begon uiteraard zijn lijst met aangeven dat hij de helft van zijn portfolio zou toewijzen aan de nummer één cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC). Hij zei het volgende hierover:

“Mijn eerste $500 van mijn totale $1.000 stop ik onmiddellijk in Bitcoin. Het is misschien niet de snelste, het heeft misschien niet alle toeters en bellen van andere altcoins, maar het is het meest gedecentraliseerd, het is het meest censuurbestendig.”

Arnold gaf verder aan dat hij 20% van zijn portfolio zou toewijzen aan de op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, namelijk Ethereum (ETH), waarbij hij de toenemende acceptatie van de Ethereum-blockchain door reguliere bedrijven als belangrijkste factor aanhaalde.

“Mijn volgende $200 gaat rechtstreeks naar Ethereum. Goldman Sachs is net begonnen met handelen op het Repo Blockchain-netwerk van JPMorgan en hoewel dit zeer privé is en met hoge toestemming, draait het op de Ethereum-blockchain.”

Arnold zei ook dat hij ook dat hij 10% van zijn beschikbare bedrag zou investeren in een reeks cryptocurrencies, waaronder huidige en toekomstige smart contract blockchains Cardano (ADA), Polkadot (DOT) en Kusama (KSM).

“Mijn volgende $100 wordt rechtstreeks geïnvesteerd in de Ethereum-interoperators die vooruitgang boeken. Zoals Cardano, zoals Polkadot en ook in dit geval zoals Kusama.”

Aaron ging verder met aangeven dat hij 10% van zijn te investeren bedrag zou investeren in op blockchain gebaseerd gamingplatform Enjin (ENJ) en op entertainment gerichte blockchain Flow (FLOW). Dit op basis van de opkomende kansen die hen worden geboden door de groeiende populariteit van non-fungible tokens (NFT’s):

“Mijn volgende $100 wordt geïnvesteerd in de beste altcoins die profiteren van de NFT- / virtuele wereld-gekte.”

Voor de resterende 10% van het belegbare bedrag gaf Arnold aan dat hij de helft ervan zou verdelen over Dogecoin (DOGE) meme-munten en de andere helft in het stimuleringsplatform XCAD Network (XCAD).

Wat vinden jullie van deze samenstelling? Hebben jullie andere cryptocurrencies waar jullie op zouden gokken? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN