Venmo gaat vier cryptocurrencies aanbieden aan 70 miljoen klanten

Na de aankondiging vanuit PayPal, heeft dochteronderneming Venmo ook besloten om cryptocurrencies aan te gaan bieden aan zijn 70 miljoen gebruikers. Mensen kunnen vanaf gisteren vier toonaangevende cryptocurrencies kopen, houden en verkopen via de mobiele app.

Met de populaire betaalapplicatie kunnen gebruikers hun cryptotransacties uitzenden op hun sociale Venmo-feeds. De app ondersteunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH). Gebruikers kunnen echter nog geen cryptobetalingen naar elkaar verzenden.

ProBit

Het betalingsbedrijf zal nieuwkomers in de markt ook helpen met het aankopen van cryptocurrencies door in-app-handleidingen en uitlegvideo’s te delen. Darrell Esch, senior vice president en general manager van Venmo, voegde het volgende hieraan toe:

“Ongeacht waar u zich bevindt in uw cryptocurrency-reis, Venmo helpt zijn gemeenschap om cryptocurrencies te leren en te verkennen op een vertrouwd platform en rechtstreeks in de app te kopen die ze kennen en waarderen. Ons doel is om onze klanten een gebruiksvriendelijk platform te bieden dat het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies vereenvoudigt en enkele veelvoorkomende vragen en misvattingen die consumenten mogelijk hebben, ontraadselt.”

De groeiende crypto-industrie blijft nieuwe gebruikers aantrekken, waaronder particuliere en institutionele beleggers, waardoor de totale marktkapitalisatie van de activaklasse eerder deze maand meer dan $2 biljoen bedroeg. Het is dus niet gek dat PayPal’s dochteronderneming ook besloten heeft om in deze lucratieve markt te stappen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!