Binance Nieuws

Binance UK voegt zich bij branchevereniging CryptoUK

De Britse tak van ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs, Binance, heeft vandaag aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de zelfregulerende branchevereniging in het Verenigd Koninkrijk, genaamd CryptoUK.

Tevens maakte de beurs bekend dat de Australische entiteit een onderdeel is geworden van Fintech Australia, de lokale belangenbehartiger van de fintech-industrie in het land.

Binance voegt zich bij CryptoUK

Als uitvoerend lid van de zelfregulerende branchevereniging CryptoUK, heeft Binance zich aangesloten bij de peergroepen van Coinbase, Coin Shares, CryptoCompare, eToro en Ripple, die allemaal verantwoordelijk zijn voor de gedragscode, beleidsstandpunten en governance van de vereniging.

Teana Baker-Taylor, directeur van Binance in het VK, zei in een verklaring:

“Als wereldleider in de digitale activa-industrie zetten we ons in om samen te werken met zowel onze branchegenoten als beleidsmakers om discussie en onderwijs te vergemakkelijken, die duurzame beleidsontwikkeling bevorderen in het VK om een ​​voortdurende focus op innovatie van financiële diensten te ondersteunen en te promoten.”

De beurs voegt zich ook bij Fintech Australia

In Australië houdt de adviesgroep echter toezicht op de algehele fintech-industrie in plaats van alleen crypto. Andere leden van de vereniging zijn onder meer Afterpay, Square, Stripe en Transferwise.

Binance Australia CEO, Jeff Yew, zei het volgende in een blogbericht:

“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij de FinTech Australia-gemeenschap en kijken ernaar uit om samen te werken met andere leden om lokale kwesties te bepleiten die van invloed zijn op onze gebruikers en de bredere branche.”

Hij ging verder met:

“Als vertrouwde instantie en belangrijke leider in de digitale activa-industrie, zijn we toegewijd om samen te werken met collega’s en toezichthouders om discussies te stimuleren die een constructieve beleidsontwikkeling ondersteunen, die de financiële dienstensector in Australië bevordert.”

Binance nu ook beschikbaar in Florida

Zoals eerder gemeld heeft Binanceeindelijk goedkeuring vanuit regelgevende instanties gekregen om zijn diensten in de staat Florida te lanceren. De Amerikaanse tak van Binance werd alleen in 37 staten gelanceerd, omdat de crypto-beurs staten met strengere eisen vermeed.

In september 2019 werd Binance.US gelanceerd en sinds de oprichting ondersteunde de beurs niet alle Amerikaanse staten. Eerder kwamen de staten zoals Florida, Texas, Washington, Alabama, Hawaii, North Carolina, Alaska, Vermont en New York, niet in aanmerking. Echter is de beurs een “geregistreerde en gereguleerde crypto- en digitale activabeurs” geworden en dat heeft ervoor gezorgd dat crypto-handelaren in Florida groen licht hebben gekregen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN