Binance.US

Binance.US gaat officieel open

Binance.US zal op woensdag 18 september 2019 om 8 uur ET zijn deuren openen voor accountregistratie. Na registratie zijn er zes cryptocurrency stortingsmogelijkheden waaronder BTC, ETH, XRP, BCH, LTC en USDT. Dit werd aangekondigd via een medium post op 11 september.

De exchange zal vanaf volgende week de eerste voetstappen op de Amerikaanse markt zetten en heeft als toekomstdoel om dit in heel Amerika uit te breiden. Het handelen op het platform zelf zal later beginnen. De datum is nog niet bekendgemaakt.

Binance.US is gevestigd in San Francisco en werd eerder dit jaar bekendgemaakt. Binance staat officieel ingeschreven in Malta en heeft fysieke locaties in Jersey, Singapore, Hong Kong en Oeganda.

Het handelsplatform zal geen services aanbieden in New York vanwege het wettelijke vereiste ‘BitLicense’. Tot op heden heeft Binance de vergunning nog niet aangevraagd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN