Binance 2.0

Binance.US nu ook beschikbaar in Florida

Binance.US, de Amerikaanse tak van de grote crypto-exchange Binance, heeft nu zijn diensten beschikbaar gesteld voor cryptohandelaren in Florida. Na een aankondiging op 24 augustus, kunnen cryptohandelaren in Florida zich vanaf vandaag registreren bij de cryptocurrency exchange.

In september 2019 werd Binance.US gelanceerd en sinds de oprichting ondersteunde de beurs niet alle Amerikaanse staten. Eerder kwamen de staten zoals Florida, Texas, Washington, Alabama, Hawaii, North Carolina, Alaska, Vermont en New York, niet in aanmerking. Echter is de beurs een “geregistreerde en gereguleerde crypto- en digitale activabeurs” geworden en dat heeft ervoor gezorgd dat crypto-handelaren in Florida groen licht hebben gekregen.

De nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat cryptocurrency handelaren en investeerders in Florida voortaan toegang hebben tot de cryptocurrency exchange. Hierdoor kunnen gebruikers meer dan 40 cryptocurrencies rechtstreeks vanaf de beurs kopen, verkopen en verhandelen.

Volgens een persbericht was Binance.US CEO Catherine Coley, die opgroeide in Florida, op zoek naar een manier om het bedrijf naar de Sunshine State te brengen. Ze zei het volgende:

“Opgegroeid in Florida, is het vooral bevredigend om cryptocurrencies naar de staat te brengen. In de stad waar ik het leuk vond om naar het toneel van Orlando Magic te kijken en om spaceshuttles gelanceerd zien worden vanaf Cape Canaveral. Het is echt een stad van dromers en doeners.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN