Bitcoin koers zal in de volgende bull run de $150.000 bereiken, aldus Simon Dedic

Simon Dedic de mede-oprichter van BlockFyre voorspelt dat de Bitcoin (BTC) koers, tijdens de volgende bullrun, $150.000 zal bereiken. Bovendien gaf hij aan dat altcoins, waaronder Ethereum (ETH), ook flink zullen gaan stijgen. Hij voorspelde een Ethereum koers van $9.000.

Dedic: Bitcoin bull run komt terug

In een reeks tweets besprak Dedic de bullrun van 2017, toen vrijwel elke altcoin aanzienlijk steeg. Tijdens de bullrun handelde Bitcoin rond de $20.000, terwijl Ethereum boven de $1.400 stond. Ripple handelde ook voor meer dan $3.

Hoewel Dedic waarschuwde dat hij gelooft dat dit niet nog een keer zal gebeuren, en de meeste altcoins zullen uitsterven, stelt hij zich voor dat een Bitcoin bullrun terugkeert en een paar altcoins aanzienlijk zullen stijgen.

Onder de cryptocurrencies, waarvan hij denkt die de komende jaren groot zullen worden, vallen Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Binance Coin (BNB), VeChain en Tezos (XTZ).

1xbit

Als Bitcoin bijvoorbeeld, zoals hij voorspelt, ooit de $150K zou bereiken, betekent dit een stijging van 1.400%, terwijl de stijging van Ethereum naar meer dan $9K zou betekenen dat de cryptocurrency met meer dan 3.500% zal moeten stijgen.

Crypto bull run in 2017

De cryptocurrency bull run van 2017 werd voornamelijk gedreven door de fear of missing out (FOMO). De meeste investeerders dachten dat ze de boot zouden missen als ze niet zouden kopen. En daarom werd geld naar letterlijk elk project gegooid, in de hoop dat de munt Bitcoin’s stijging zou evenaren.

De laatste nieuwe BTC artikelen nog niet gelezen? Lees ze hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!