Ethereum

De Fidelity Digital Assets zou in 2020 Ethereum kunnen ondersteunen

De Fidelity Digital Assets zou in 2020 Ethereum (ETH) kunnen ondersteunen, zodra er de vraag van klanten is. Dit meldde de president van de onderneming Tom Jessop in een recente aflevering van The Scoop.

Jessop, een veteraan op Wall Street die zijn ervaring wil overbrengen naar de relatief nieuwe cryptocurrency-tak van Fidelity, gaf aan dat het bedrijf “veel werk heeft verzet aan Ethereum” toen hem werd gevraagd of ze binnenkort bewaring voor de digitale valuta zouden aanbieden.

In het begin van 2019 werd de Fidelity Digital Assets (FDAS) gelanceerd. Het bedrijf biedt cryptocurrency custody- en handelsinstrumenten voor institutionele beleggers en handelaren.

Jessop zei dat Fidelity in gesprek was met veel traditionele instellingen en Bitcoin (BTC) als gateway-product gebruikte omdat het het langste trackrecord en de meest waarneembare gegevens heeft. Dit is de reden dat Fidelity het op dit moment niet ondersteunt.

Hij zei ook dat financiële instellingen op de lange termijn moeten nadenken over de mogelijkheid van klanten die naast Bitcoin de mogelijkheid willen hebben om cryptocurrencies zoals Ethereum in hun portefeuille te bezitten.

De FDAS verkreeg in november een trustlicentie van toezichthouders in New York om bewaarservices aan te bieden aan klanten in de staat.

Eerder schreven we al artikelen over Fidelity. Lees hieronder welke artikelen dit zijn:

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN