USDT-Tron

Huobi en OKEx gaan USDT-Tron aanbieden

De twee grote crypto-exchanges, Huobi en OKEx, hebben aangegeven dat zij de op Tron gebaseerde versie van Tether gaan ondersteunen op hun platform. Dit werd aangekondigd in twee officiële aankondigingen, beide gepubliceerd op woensdag 21 maart.

Aan het begin van deze maand kondigden Tron (TRX) en Tether aan dat zij een samenwerking aangegaan zijn om een TRC-20 gebaseerde USDT te creëren. De nieuwe token is ontworpen om samen te werken met alle op Tron gebaseerde protocollen en gedecentraliseerde applicaties om de liquiditeit in het ecosysteem te verbeteren.

In beide aankondigingen van Huobi en OKEx, gaven de bedrijven aan dat het belangrijk is om verschillende stablecoins aan te bieden. Beide exchanges merken op dat hun platforms nu ondersteuning bieden voor drie afzonderlijke protocolversies van USDT de door Bitcoin aangedreven USDT-Omni, door Ethereum aangedreven USDT -ERC-20 en de nieuwe USDT-TRON.

Tron en Tether hebben benadrukt dat de uiteindelijke functie van USDT-TRON voornamelijk bedoeld is als handelspaar op, de door Tron aangedreven, decentrale exchanges (DEX).

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN