Hedera sluit zich aan bij UKCBC samen met Ripple en Coinbase

Hedera (HBAR) heeft een opmerkelijke entree gemaakt in de crypto-wereld door zich aan te sluiten bij de UK Cryptoasset Business Council (UKCBC). Deze stap, benadrukt in een recente post van Hedera, toont de toewijding van het platform aan het bevorderen van innovatie en ontwikkeling in het cryptolandschap van het Verenigd Koninkrijk, naast sectorleiders zoals Ripple en Coinbase.

In een recente post op X heeft Hedera aangekondigd zich aan te sluiten bij de UK Cryptoasset Business Council naast belangrijke spelers uit de blockchain-industrie. Opmerkelijk is dat de integratie van Hedera in de UKCBC een cruciaal moment markeert voor het platform, waarbij het zich verbindt met belangrijke spelers in de Web3-ruimte.

Tegelijkertijd toont Hedera, via haar lidmaatschap, optimisme om zich aan te sluiten bij gerenommeerde instellingen zoals Coinbase, Ripple, Archax en Uniswap Labs in een gezamenlijke inspanning om innovatie te stimuleren en de adoptie van gedecentraliseerde technologieën in het Verenigd Koninkrijk te bevorderen.

Bovendien heeft Hedera enthousiasme uitgesproken over de deelname aan de UKCBC, waarbij het de nadruk legde op haar toewijding om Web3-innovatie en groei binnen de regio te bevorderen. Deze stap versterkt niet alleen de aanwezigheid van Hedera, maar geeft ook haar inzet aan voor samenwerkingsinspanningen gericht op het vormgeven van duidelijke en effectieve regelgevende kaders voor de crypto-industrie.

De UK Cryptoasset Business Council dient als een cruciaal platform binnen het crypto-systeem van het Verenigd Koninkrijk. Volgens haar website richt het zich primair op het ondersteunen van gebruikers, investeerders en bedrijven, terwijl het pleit voor innovatie en consumentenbescherming door geïnformeerde beleidsbeslissingen.

Bovendien, toegewijd aan het bevorderen van samenwerking en beste praktijken, heeft UKCBC een lijst van prominente spelers in de industrie, waaronder Moonpay, Kraken, Chainalysis, en meer. Deze diverse ledenbasis, die nu Hedera, Ripple en Coinbase omvat, benadrukt de invloed van de raad bij het vormgeven van de toekomst van crypto-regulering en het bevorderen van vertrouwen en duurzaamheid binnen de industrie.

Ondanks de positieve aankondiging handelde de prijs van Hedera de afgelopen 24 uur bijna vlak op $0,1114. Het handelsvolume daalde met 19% in dezelfde periode tot $71,12 miljoen. Opmerkelijk is dat de HBAR-prijs ongeveer 5% is gedaald in de laatste zeven dagen, terwijl er een maandelijkse stijging van ongeveer 6% wordt genoteerd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!