Fetch en Filecoin staan op het punt van uitbreken, aldus analist

Een topanalist in crypto gelooft dat een op kunstmatige intelligentie (AI) gerichte altcoin in de komende weken veel hogere prijzen zal zien. De pseudonieme analist The Flow Horse vertelde aan zijn 202.100 volgers op het sociale mediaplatform X dat de inheemse token van het gedecentraliseerde machine learning-netwerk Fetch.ai (FET) op het punt staat een nieuw all-time high te bereiken.

Volgens de handelaar is de spot cumulative volume delta (CVD) van Fetch gestaag gestegen, wat suggereert dat marktdeelnemers de altcoin zwaar aan het accumuleren zijn.

“FET staat op het punt om nieuwe all-time highs te maken na een omweg van iets meer dan twee jaar. Dit gaat hard lopen in de komende maanden. Geen ander verhaal heeft zoveel potentieel als AI omdat AI nog steeds vroeg is in zijn eigen verhaal.

Die spot CVD is alleen maar omhoog.”

Op het moment van schrijven is FET $1,07 waard, ongeveer 9% onder zijn all-time high van $1,17. Een andere munt op de radar van de handelaar is het inheemse bezit van het gedecentraliseerde opslagnetwerk Filecoin (FIL). Volgens de analist ziet hij FIL uitbreken om een jaar durende accumulatiefase te beëindigen.

“Filecoin is op dit moment net aan het uitbreken uit een jaarlijkse range. Ik hoef je niet te vertellen wat er hierna komt, maar dit is een goede achterblijver…

FIL zou moeten blijven uitbreken.

Perfecte bodemstructuur op het hoge tijdsbestek, en waarschijnlijk haalt het heel snel de rest van de markt in een korte tijd in.”

Op het moment van schrijven is FIL $7,73 waard, meer dan 4% gestegen in de afgelopen 24 uur. The Flow Horse is ook optimistisch over de rest van de altcoinmarkt. Kijkend naar de TOTAL3-grafiek, die de marktkapitalisatie van alle crypto-activa exclusief Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en stablecoins volgt, denkt de analist dat de altcoinmarkt op het punt staat van een sterke opwaartse trend.

“Als het verleden een precedent is, bevinden we ons dicht bij het punt in de cyclus waarin het niet echt uitmaakt wat je bezit, zoveel als het uitmaakt hoe je de overdracht timet naar topkopers.”

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te suggereren dat TOTAL3 al een bodem heeft gevormd en klaar staat om een nieuwe opwaartse trend te starten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!