Analist: Ethereum-rivaal stijgt 470%, maar wat nu?

Crypto-analist en handelaar Ali Martinez heeft onlangs nogmaals aangegeven dat een rivaal van Ethereum (ETH) nog hoger zou kunnen stijgen na het behalen van grote winsten.

Martinez vertelt zijn 40.300 volgers op het social mediaplatform X dat Solana (SOL) mogelijk een bullish patroon laat zien dat zou kunnen leiden tot een stijging van meer dan 65% ten opzichte van zijn huidige waarde:

“Solana breekt uit een bull flag die zich ontwikkelde op de vier-uursgrafiek. Een aanhoudende sluiting boven $106 kan een rally van 47% in gang zetten die SOL naar de prijsklasse van $150-$165 duwt.”

Bron: Ali Martinez/X

Solana wordt verhandeld voor $100 op het moment van schrijven, een stijging van 476% ten opzichte van vier maanden geleden.

Vervolgens gelooft de handelaar dat de mememunt Pepe (PEPE) hoger zal gaan:

“PEPE lijkt uit een dalend parallel kanaal te breken, wat suggereert dat PEPE zou kunnen stijgen naar $0.0000016 of zelfs $0.0000019!”

Bron: Ali Martinez/X

Pepe wordt verhandeld voor $0.0000013 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 3% in de laatste 24 uur.

Tot slot waarschuwt de analist dat de Tom DeMark (TD) Sequential-indicator een correctieve beweging voor Ethereum suggereert.

De TD Sequential-indicator is bedoeld om keerpunten in een markt te identificeren, met een waarde van negen die een mogelijke trendomkering signaleert:

“De TD Sequential presenteert een verkoopsignaal op de Ethereum vier-uursgrafiek, wat kan leiden tot een correctie van één tot vier candlesticks. Indien bevestigd, kan ETH terugvallen naar $2,530 of zelfs $2,450.”

Bron: Ali Martinez/X

Ethereum wordt verhandeld voor $2,611 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 4% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!