Analist voorziet fikse stijging voor deze Ethereum-rivaal

Een nauwlettend gevolgde crypto-handelaar denkt dat een Ethereum (ETH) concurrent op het punt staat een uitbraakrally te beginnen.

Crypto-handelaar Ali Martinez vertelt zijn 40.000 volgers op het socialemediaplatform X dat Solana (SOL) een bullish vervolgpatroon vormt op de uurgrafiek.

De analist deelt een grafiek die suggereert dat SOL zou kunnen stijgen naar een niveau dat ongeveer twee jaar geleden voor het laatst werd gezien, als het erin slaagt zijn onmiddellijke weerstand op $110 te doorbreken:

“Op de uurgrafiek vertoont Solana tekenen van het vormen van een bull flag. Een beslissende sluiting boven het weerstandsniveau van $110 zou de katalysator kunnen zijn voor een aanzienlijke opwaartse beweging! Als dit patroon standhoudt, zouden we SOL kunnen zien op weg naar een ambitieus doel van $163.”

Bron: Ali Martinez/X

Op het moment van schrijven is Solana $99,54 waard.

Kijkend naar mede-Ethereum-rivaal Cardano (ADA), zegt Martinez dat de altcoin eruitziet alsof hij de prijsactie van medio 2021 nabootst, toen hij consolideerde boven een sleutelprijsgebied voordat hij een parabolische stijging inluidde:

“Tot nu toe echoot de prijsactie van Cardano zijn patroon van 2018-2020! Als deze trend doorgaat, kunnen we ADA zien consolideren rond zijn huidige niveaus tot april, waarmee het toneel wordt gezet voor een mogelijke hervatting van de bullcycle.”

Bron: Ali Martinez/X

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat Cardano tegen 2025 zou kunnen stijgen tot maar liefst $8,00. Op het moment van schrijven is ADA $0,516 waard.

Wat betreft het betalingsnetwerk XRP, zegt Martinez dat de zesde grootste crypto op basis van marktkapitalisatie blijft handelen binnen een stijgend parallel kanaal. Volgens de analist bevindt XRP zich in een positie om rally’s te zien aangezien het momenteel op de diagonale steun van het bullish patroon zit, dat sinds medio 2022 standhoudt:

“Vanuit dit perspectief lijkt het overheersende patroon achter de XRP-prijsactie sinds juni 2022 een stijgend parallel kanaal te zijn. Als dit patroon doorgaat, zou XRP zich een weg kunnen banen naar de middelste of bovenste grenzen van het kanaal, die momenteel op respectievelijk $0,80 en $1,10 liggen.”

Bron: Ali Martinez/X

Op het moment van schrijven is XRP $0,57 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!