Chainlink is de grootste participant in het Polygon-ecosysteem in Q3 van dit jaar

Chris Barrett, een ontwikkelaar bij Chainlink (LINK), deelde gegevens van het blockchain-intelligentieplatform Nansen, dat aantoont dat LINK een toonaangevende deelnemer was op Polygon (MATIC) in het derde kwartaal van 2023. Volgens de post registreerde Chainlink 47,08 miljoen transacties op het Layer-2-netwerk.

On-chain gegevens tonen ook aan dat Chainlink veruit de grootste deelnemer was in het Polygon-ecosysteem in het vorige kwartaal. Het op één na hoogste aantal transacties dat in deze periode op Polygon werd geregistreerd, was 8,288 miljoen, behaald door Galxe. Opmerkelijk genoeg had Chainlink ook het op één na hoogste aantal aller tijden uitgevoerde transacties op het Polygon-netwerk.

Ondertussen liet de data van Nansen zien dat het totale aantal transacties van LINK op Polygon op meer dan 462 miljoen stond. Boven Chainlink in deze metric stond MEV, met meer dan 565 miljoen transacties geregistreerd op het Polygon-netwerk in totaal.

Als er naar het LINK-token gekeken wordt, dan daalde de prijs van LINK met 3,34% in de afgelopen 24 uur. Bijgevolgd wisselde de altcoin op dat moment van eigenaar voor $14,75. Ondanks het recente verlies gedurende de afgelopen handelsdag, was de wekelijkse prestatie van LINK nog steeds comfortabel in het groen op +13%.

De daling in prijs van de altcoin ging gepaard met een stijging van het handelsvolume in 24 uur. Gegevens tonen aan dat het handelsvolume van LINK bijna 8% steeg. Als gevolg daarvan werd het totaal geschat op $857,680 miljoen op dat moment.

Op technisch vlak zakte LINK onder het cruciale ondersteuningsniveau van $14,825 in de afgelopen 24 uur. Bijgevolg liep de altcoin het risico om de daling voort te zetten naar het volgende ondersteuningsniveau op $11,785 in de komende dagen.

Handelaren en investeerders zullen ook willen opmerken dat de dagelijkse Moving Average Convergence Divergence (MACD) lijn op dat moment dicht bij de MACD Signaallijn kwam. Als deze twee technische indicatoren elkaar kruisen, zou het een voortzetting van de negatieve trend van LINK kunnen signaleren.

Blijf op de hoogte van het laatste Chainlink nieuws.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!