Altcoin Sherpa deelt kijk op SUI, PEPE en LINK

Een populaire crypto-analist uit bullish sentiment over een recent gelanceerde Ethereum (ETH) concurrent. De pseudonieme cryptohandelaar Altcoin Sherpa vertelde zijn 11.000 YouTube-abonnees dat het native token van de layer-1 blockchain Sui (SUI) klaar staat om te stijgen. Het onderstaande werd gezegd:

“Ik denk eigenlijk dat dit heel hard gaat stijgen om eerlijk en oprecht tegen je te zijn. Ik weet niet wanneer of waar…

De totale voorraad van deze token is echt heel, heel, heel klein in verhouding tot de totale voorraad en het is gemakkelijk voor market makers om dit te manipuleren.

Dus om eerlijk en oprecht te zijn, zou het waarschijnlijk behoorlijk winstgevend zijn om rond een dollar of zoiets te kopen.”

Altcoin Sherpa zei dat SUI waarschijnlijk met meer dan 20% zal dalen als de prijs van Bitcoin (BTC) daalt. Hij voegde het volgende toe:

“Als Bitcoin nog een keer omlaag gaat, wat je uiteraard in overweging moet nemen als je überhaupt in altcoins handelt, dan gaat dit lager. Dat is gewoon de ondergrens.

Het gaat naar ongeveer het gebied van $0,80 – $0,82 of zoiets voor het volgende niveau naar beneden.”

SUI handelt op het moment van schrijven op $1,13. De Sui blockchain lanceerde eerder deze maand zijn mainnet. Met betrekking tot Pepe (PEPE) gaf Sherpa aan dat de controversiële memecoin momenteel geniet van hoge handelsvolumes terwijl het schommelt tussen $0,0000015 en $0,0000020.

“Dit is naar mijn mening een zeer, zeer sterk gebied waar veel volume wordt verhandeld. Het is waarschijnlijk geen slecht idee voor een swing long, maar het hangt echt af van Bitcoin.”

Pepe wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $0,00000164.

Met betrekking tot het blockchain-orakelnetwerk Chainlink (LINK) zei de pseudonieme analist dat het op de 22e plaats staande crypto-activum op basis van marktkapitalisatie een koopmogelijkheid zal presenteren zodra het uit de lange accumulatiezone breekt. Altcoin Sherpa gaf hierover het volgende aan:

“Ik ga deze persoonlijk niet kopen totdat het de range high doorbreekt. Dus rond $9,15 of zoiets…

Ik geloof dat LINK sterk zal gaan omdat het ongeveer een jaar heeft geschommeld in de accumulatiemodus. Dit is een lange accumulatieperiode en ik geloof dat het sterk zal zijn zodra het daadwerkelijk begint te bewegen.”

Chainlink handelt op het moment van schrijven op $6,46.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!