Hoe Elon Musk met Twitter gebruik gaat maken van crypto

Het sociale mediaplatform Twitter werd al meerdere malen gelinkt aan crypto. Nu Elon Musk recent het Twitter platform heeft opgekocht kan crypto, specifiek de Dogecoin (DOGE), een grotere rol gaan spelen. Elon Musk is al een tijd fan van Dogecoin en zorgde in de afgelopen bullrun al voor extreem veel hype rondom het project.

Uit een rapportage van Bloomberg wordt gespeculeerd over hoe Elon Musk cryptocurrencies in Twitter zou kunnen toepassen. Twitter werd al geassocieerd met crypto door de Bitcoin- en Ethereum-transacties die gebruikers konden doen via het platform. Ook de mogelijkheid om non-fungible tokens (NFT’s) als profielfoto’s in te stellen is een associatie tussen Twitter en crypto.

Onder leiding van Elon Musk zijn deze functies wellicht slechts een glimp van wat komen gaat. De miljardair is een bekende Dogecoin supporter. Op twitter wordt de rol van Dogecoin al door verschillende crypto investeerders bediscussieerd. Door sommigen wordt aangekondigd dat Musk investeerders zal helpen tot grote verliezen geven voorstanders, zoals social media expert Joey Hickson het tegenovergestelde aan.

Elon Musk bracht onlangs een eigen parfum reeks uit onder zijn bedrijf The Boring Company. Het parfum ruikt naar verbrand haar. Deze zijn te koop met Dogecoin. Nadat Elon musk de actie aankondigde steeg de prijs van Dogecoin met 33%. Met de aankoop van Twitter staat wellicht meer op ons te wachten en kan het een goed moment zijn om wat Dogecoin bij te kopen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!