Charles Hoskinson claimt dat Ripple en Cardano “elk jaar bergen hebben verzet”

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, heeft gereageerd op de kritiek van populaire handelaar Pentoshi op XRP en ADA. In een tweet beschreef Pentoshi XRP en ADA als gedijend op “loze beloften”. Hij schreef het volgende:

Mijn beste advies als je een cryptoproject start, is om nooit, maar dan ook nooit te leveren. Lege beloften zijn de beste FA. Kijk naar XRP en ADA. Te veel beloofd, te weinig geleverd en nooit geleverd. Dan hebben mensen altijd iets om naar uit te kijken. Als je levert neem je de hoop weg.”

De oprichter van Cardano, die verbaasd leek door de tweet, vergeleek dergelijke opvattingen met ‘religieuze overtuigingen’, die ongeacht het bewijs worden geaccepteerd. Hoskinson voegde eraan toe: “Elk jaar hebben we samen bergen verzet, maar hij kan er niets van zien. Ik vraag me af wat de oorzaak is.”

Een Twitter-gebruiker vuurde ook terug op de kritiek van Pentoshi en vroeg: “Op welke manier heeft XRP onvoldoende geleverd? Kijk naar alle ODL-corridors die nu in de echte wereld worden opgezet en gebruikt.” Interessant is dat beide projecten dit jaar nieuwe prestaties hebben geleverd.

Omdat het volume aanzienlijk toenam, had de ODL van Ripple meer dan 9x groei op jaarbasis en was het tweede kwartaal van 2022 een recordkwartaal voor on-demand liquiditeit. Samen met ondertekening en groeiende samenwerkingen heeft Ripple-overdrachtstechnologie nieuwe gebieden betreden, waaronder Litouwen.

Cardano zag ook de inzet van de volledige Vasil-capaciteiten op 27 september, na de lancering van de Vasil-hardofrk op het mainnet. Cardano tekende ook belangrijke samenwerkingsverbanden, zoals die met Stanford University en Georgian Wine.

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, sprak vervolgens ook over de markten die losgekoppeld zijn van de realiteit, aangezien de ADA-prijzen in het jaar ondermaats presteerden. Hoskinson beweert dat Cardano “nooit sterker is geweest”, waarin staat dat zijn beste dagen nog in het verschiet lagen. Andere cryptocurrency-projecten werden ook gecomplimenteerd door de maker van Cardano, die eraan toevoegde dat veel van hen “solide” zijn, ondanks dat hun huidige prijzen dat niet weerspiegelen.

De oprichter van Cardano schreef dit huidige markt gedrag toe aan macro-economische variabelen. In het derde kwartaal van 2022 bleven de markten voor digitale activa dalen als gevolg van macro-economische tegenwind.