AMC Bitcoin

AMC is van plan om Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash te accepteren

De Amerikaanse theaterketengigant AMC heeft in augustus bekendgemaakt dat zijn theaters eind 2021 Bitcoin (BTC) accepteren als betaling voor bioscoopkaartjes. De aankondiging werd gedaan tijdens de winstoproep in augustus. Nu heeft de CEO van AMC, Adam Aron, verklaard dat de theaterketen aan het einde van het jaar naast Bitcoin ook betalingen in Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash gaat accepteren.

AMC CEO Adam Aron tweette het volgende:

Liefhebbers van cryptovaluta: u weet waarschijnlijk dat @AMCTheatres heeft aangekondigd dat we tegen eind 2021 Bitcoin zullen accepteren voor online ticket- en concessiebetalingen. Ik kan vandaag bevestigen dat wanneer we dat doen, we ook verwachten dat we op dezelfde manier Ethereum, Litecoin en Bitcoin cash zullen accepteren.”

De theaterketen is de grootste in de Verenigde Staten en heeft deze nieuwe stap genomen vanwege een sterke vraag van klanten naar het kopen van kaartjes met crypto. Dit is een aanvulling op de reeds geaccepteerde betaalmethoden. Het bedrijf is ook van plan om naast bitcoin ook Apple en Google Pay als betaalmethoden te introduceren.

Het zijn geweldige tijden voor cryptocurrency fans, aangezien steeds meer bedrijven zich aan sluiten bij het accepteren van Bitcoin. Zo kondigde het bekende Amerikaanse softwarebedrijf Palantir onlangs aan dat het Bitcoin als betaalmethode gaat accepteren. Daarnaast zagen we ook de Franse tak van de voedselbezorgdienst Just Eat Bitcoin betalingen accepteren voor bestellingen bij meer dan 15.000 restaurants in het land.

AMC Entertainment aandelen behoorden tot de geweldige meme-aandelen van 2021. De aandelenkoers steeg in januari van een dieptepunt van $1,98 naar een piek van $62,55 dollar in juni. Na GameStop hadden detailhandelaren hun zinnen gezet op AMC. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN