Ethereum koers

Ethereum koers kan zich wellicht opmaken voor een nieuwe stijging van 800%

De Ethereum (ETH) koers heeft een goede comeback laten zien na het dieptepunt op 26 juni van $1.700. Op het moment van schrijven beweegt ETH rond $2.320 en met de langverwachte Ethereum-upgrade die om de hoek staat, EIP-1559, wordt verwacht dat het bullish sentiment de komende dagen hoog zal zijn. Vorige maand maakten we al bekend dat het eerste testnet, genaamd Ropsten, met succes is gelanceerd.

Ethereum koers kan nieuwe stijging maken van 800%

Luke Martin, ook bekend als Venture Coinist, deelde onlangs een grafiek met zijn 280.000 Twitter volgers waarmee hij liet zien dat de Ethereum koersrally een vergelijkbare beweging vertoonde als in 2017. De Ethereum koers steeg in de eerste helft van 2017 met ongeveer 6620% en onderging vervolgens een dip van ongeveer 68%. Ook dit jaar zagen we een aanzienlijke rally van ongeveer 4260%, waarna de Ethereum koers vervolgens met ongeveer 60% daalde. Hij zei:

ETH pullback vergeleken met de grootste dalingen van de afgelopen jaren:

“7 pullbacks groter dan 50% – Gemiddelde daling van 70% – 3 daling van 67/68%. Structureel lijkt deze terugval het meest op juni 2017, wat ook gebeurde na een stijging van meer dan 6 maanden.”

Ethereum koers

Als de overeenkomsten die door Luke Martin zijn uitgelicht waar zijn, dan kan de Ethereum koers straks aan een nieuwe rally van 800% beginnen.

Ook @thebull_crypto deelde de onderstaande grafiek op Twitter met zijn meer dan 100.000 volgers. Hij merkt op dat we ons momenteel in een koopzone bevinden, omdat hij verwacht dat de Ethereum koers verder zal stijgen richting $2.600.

Ethereum koers

Bullish continuation of eerst een pullbackje?

Ook gingen we in gesprek met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) en vroegen wij hem om zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei:

“In onze recente analyse van zaterdag op CryptoBenelux gaven we aan dat we een falling wedge hadden gespot en dat we een break-out verwachtten. Deze break-out heeft een paar dagen later plaatsgevonden en we zien dan ook dat we en stijging van 27% hebben meegemaakt sindsdien. Op dit moment bevinden we ons tegen de fib 0.226 aan, welk samenvalt met 2350, dus er zal weer interessante price-action plaatsvinden. De RSI volgt nog steeds de trend die we eerder hebben gespot en de volume die er op dit moment begint in te komen duidt ook aan op een continuation. Nu is het wachten op een 4hr close boven de 2350 voor een bevestiging.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN