litecoin koers

Litecoin koers kan een flinke stijging tegemoet zien

De Litecoin koers heeft het in de afgelopen bullmarkten altijd goed gedaan, maar het is opvallend om te zien dat de munt tijdens deze marktcyclus momenteel nog geen echte stijging doorgemaakt heeft. Het is echter zo dat één bepaalde analist denkt dat Litecoin (LTC) binnenkort in de voetsporen van Dogecoin (DOGE) kan treden en flink kan stijgen zodra het de huidige range weet te breken.

Litecoin maakt zich klaar voor een prijsexplosie

De cryptomarkt is momenteel erg hot en verschillende topmunten uit de laatste marktcyclus zoals Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Binance Coin en anderen hebben sindsdien allemaal een nieuw record ooit bereikt, maar om de een of andere reden is Litecoin achtergebleven.

Dit zou echter, volgens de bekende analist Pentoshi, snel kunnen veranderen. Hij gaf aan dat Litecoin – net als Dogecoin – binnenkort flink zal gaan stijgen op het BTC-handelspaar. Hij tweette het volgende:

“Dit [LTC] ziet er goed uit en zal naar mijn mening flink gaan stijgen zoals $XRP / $DOGE. Impulsief in tegenstelling tot de trend op langere termijn. Deze samentrekking zou moeten leiden tot een grote stijging en het volume is veelbetekenend de afgelopen maanden. De 300+ dagen range gaat binnenkort verbroken worden.”

CryptoMichaël is iets sceptischer

Hoewel de hype omtrent LTC eindelijk aan begint te trekken, is de Nederlandse analist Michaël van de Poppe iets sceptischer. Hij gaf het volgende aan op Twitter:

“Hoewel ik de hype rond Litecoin begrijp, wacht ik nog steeds op een trendverschuiving op het BTC-paar. Momenteel is het nog steeds in neerwaartse richting en toont het geen kracht. Echter, zodra de markt het 3850-3900 sats-gebied omdraait, ga ik ervan uit dat we kracht zullen zien.”

Hoe denken jullie over de Litecoin koers? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN