Ethereum 2.0 validators

Ethereum koers bereikt nieuwe all-time high van $1.475, kan het hoger?

De Ethereum (ETH) koers heeft een nieuw hoogtepunt bereikt van $1.475 en met deze stijging overschrijdt Ethereum opnieuw een marktkapitalisatie van $163 miljard. Verschillende analisten waren al erg optimistisch dat de Ethereum koers dit jaar nieuwe hoogtepunten zal bereiken.

Zo zei de bekende Nederlandse crypto-investeerder CryptoMichaël vorig jaar dat Ethereum waarschijnlijk in 2021 een nieuwe all-time high bereiken. Onlangs deed ook een analist van Fundstrat Global Advisors een gewaagde voorspelling door te zeggen dat de Ethereum koers op weg is naar een prijs van meer dan $10.000.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

ETH zal de altcoin markt leiden

De voormalige hedgefondsbeheerder Raoul Pal, zegt dat hij verwacht dat ETH op korte termijn de altcoin markt zal leiden, met een nieuw altcoin seizoen. Hij zei het volgende op Twitter:

“Op dit punt en voor een tijdje leidt ETH, altcoin seizoen volgt en Bitcoin explodeert nog steeds hoger. Iedereen wint. Geniet ervan en neem deel aan de FUD met een open geest, maar onthoud dat in een exponentiële bullmarkt iedereen je uit je trade wil wegjagen. Het is echt niet gemakkelijk.”

Een andere crypto-analist en handelaar Cred, met meer dan 191.000 volgers op Twitter, merkte onlangs op dat hij gelooft dat Ethereum aan het begin staat van een grote opwaartse beweging, met de DeFi-markt die zal volgen. Hij kijkt nu in het bijzonder naar vijf altcoins en zei het volgende op Twitter:

“Als aan de vereisten wordt voldaan, verwacht ik dat ETH tijdens de prijsbepaling beter presteert in de eerste etappe, met de DeFi-markt die zal volgen. De eenvoudigste manier om hierop in te spelen, is via ETH / USD-longs. Andere alts die waarschijnlijk zullen stijgen: Uni, Sushi, Link, Dot, Aave.”

Ethereum koers op weg naar $2.600

Volgens de CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, kan de Ethereum koers zelfs naar $2.600 stijgen, echter gaf hij geen tijdschema aan. Deze uitsprak deed Novogratz nadat hij een lunchbijeenkomst had met de medeoprichter van Ethereum, Joseph Lubin. Hij plaatste het volgende op Twitter:

“Ik heb vandaag geluncht met Joseph Lubin. Dit zorgt er altijd voor dat ik meer Ethereum wil kopen. Leuke start van de week. Grafiek richt zich op $2.600.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN