Ethereum Nieuws

Ethereum koers kan richting $10.500 stijgen volgens Fundstrat analist

Gisteren en vandaag zijn niet al te beste dagen voor de Ethereum koers, want ETH is inmiddels van circa $1420 naar een dieptepunt van $1222 gedaald. Toch heeft de Ethereum koers op veel mensen een enorme indruk gemaakt, omdat het sinds vorig jaar met een gigantische rally bezig is. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer investeerders zelfverzekerde voorspellingen doen.

David Grider, een analist van Fundstrat Global Advisors, beweerde onlangs dat de Ethereum koers op weg is naar een prijs van meer dan $10.000. Grider voorspelt dat de prijs richting $10.500 kan stijgen, echter gaf hij niet aan per wanneer Ethereum dit doel kan bereiken.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Volgens Grider is zijn voorspelling gebaseerd op de steun van de groeiende gedecentraliseerde financiële sector (DeFi), die voornamelijk op Ethereum draait. De DeFi markt bereikte op 10 januari een nieuw record van $23,09 miljard. Grider merkte verder op dat “blockchain computing de toekomst van de cloud kan zijn”. Naar zijn mening is Ethereum momenteel “het beste risico / beloningsspel in crypto.”

Ethereum koers mag het niveau van $1250 niet verliezen

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, met meer dan 100.000 volgers op Twitter, zei onlangs dat de Ethereum koers richting $1600 kan stijgen. Hij gaf daarnaast wel aan dat Ethereum het prijsniveau van $1250 niet mag verliezen. In een verdere update zegt hij dat als we dit prijsniveau wel verliezen we richting $980 dollar kunnen dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De kritieke zone voor #Ethereum geldt hier voor ondersteuning. Dat is goed..”

Ethereum koers

In recente en video update ging CryptoMichaël nog dieper in op de levels die we in de gaten moeten houden voor de Ethereum koers. Heb je de video nog niet gezien? Bekijk hem dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN