Ethereum koers zal waarschijnlijk in 2021 een nieuwe all-time high bereiken, aldus CryptoMichaël

De bekende Nederlandse crypto-investeerder en analist Michaël van de Poppe (ook wel bekend als CryptoMichaël) heeft in zijn laatste video zijn kijk op de Ethereum koers gedeeld en deed een voorspelling over wanneer de toonaangevende cryptocurrency een ​​nieuwe recordhoogte zal bereiken.

In zijn nieuwe video vertelt CryptoMichaël zijn 93.000 volgers dat ETH nog steeds in een sterke en gestage opwaartse trend zit. Hij zei het volgende:

“Momenteel hebben we een duidelijk blok als ondersteuning voor de prijs. Daarnaast kunnen we zien dat we in de trend hogere toppen en hogere bodems aan het maken zijn, wat een signaal is voor een opgaande trend. Op lagere timeframes was $530 cruciaal om te houden en dat is gelukt. Wat ik op hogere timeframes wil zien, is dat we het gebied rond de $490 behouden, aangezien dat de vorige weerstand is. Zolang dat steun is, kan ETH naar een all-time high rennen.”

CryptoMichaël gaf verder aan dat de recente uitbraak van de Ethereum koers de munt heeft klaargemaakt voor een beweging boven zijn hoogste punt ooit van $1.432:

“Aangezien we momenteel nog meer zoeken, moet ik de Fibonacci-niveaus opnieuw doen en dan kun je zien dat de volgende impulsgolf, hoogstwaarschijnlijk ergens in 2021 (misschien Q1 2021 al), een rally gaat zien richting de all-time high. Dat wordt de volgende.”

Wat ETH/BTC betreft, gaf de handelaar aan dat hij verwacht dat het paar zal blijven consolideren voordat een monsterrally van meer dan 125% van de huidige waarde van 0,0266 wordt ontketend:

“We zien dat het cruciale niveau om vast te houden (0,024) feitelijk aanhoudt. Hoogstwaarschijnlijk hebben we een paar weken zijwaartse voortzetting voordat we de volgende impulsgolf beginnen te krijgen. Zoals in het algemeen zien we hoger hoogtepunt, hoger dieptepunt, hoger hoogtepunt, hoger dieptepunt. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we een hoger hoogtepunt in de richting van het gebied op 0,06.”

Je kan de volledige video hieronder bekijken:

https://youtu.be/6SCYkSdy5fQ

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!