Ethereum koers

yEARN (YFI) bereikt nieuw record en stijgt boven all time high van Bitcoin

Alle ogen zijn de laatste tijd gericht op yEarn finance token YFI. Het DeFi-protocol blijft alsmaar nieuwe recordhoogtes behalen. De prijs bereikte onlangs het hoogste punt ooit van Bitcoin (BTC) en steeg vervolgens door richting $38.855 USDT op Binance. Op het moment van schrijven staat de koers op $32.579 USDT.

Bron: Binance

De Decentralized Finance (DeFi) -ruimte heeft in de afgelopen periode een ongelofelijke groei gezien, vooral sinds de komst van yield farming. De markt is steeds populairder geworden en weet keer op keer records te verbreken. Zo tonen de laatste cijfers aan dat de markt in de gehele maand augustus is blijven stijgen.

yEarn Finance is het allereerste project dat is gebouwd op de Ethereum-blockchain en dat de totale controle over het bestuur aan de tokenhouders heeft gegeven. Bovendien heeft het token geen pre-mine en geen toewijzing aan de oprichter – waardoor het bijna net zo gedecentraliseerd is als Bitcoin.

Wat verder vooral opvalt aan YFI, is dat het pas een maand geleden door ontwikkelaar Andre Cronje werd gelanceerd. Bovendien is het beperkte aanbod van 30.000 tokens een van de belangrijke katalysatoren die de prijs van YFI aanzienlijk laat stijgen. Bitcoin heeft tevens 18 miljoen in omloop.

yEarn (YFI) gaat naar $30.000, volgens analist

Cryptocurrency handelaar Josh Rager, met meer dan 81.000 volgers op Twitter, heeft gezegd dat YFI richting de $30.000 zal stijgen. Hij zei het volgende in een tweet:

“Ik was dom om twee van de drie $YFI die ik had te verkopen onder $5000. Maar ik heb er één gehouden voor het geval het echt op weg was naar $100k. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Op weg naar $30k.”

Bron: Twitter

Arthur Hayes, de CEO van één van de toonaangevende Bitcoin-derivatenbeurs BitMEX, heeft een gewaagde voorspelling gedaan. Hij gaf aan dat 1 YFI $100.000 dollar zal worden.

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN